Hoe kan ik van abonnement wisselen vanaf de instellingenpagina in het McAfee-account?

 Als u bereid bent het abonnement te wijzigen vanaf de instellingenpagina in uw McAfee-account, moet u deze inhoud doorlopen. In deze inhoud vindt u de eenvoudige stappen om van abonnement te wisselen vanaf de instellingenpagina in uw McAfee-account. Ga dus verder en als u vragen heeft over de instellingenpagina, kunt u meteen contact opnemen met de experts voor snelle hulp.


Om het abonnement te wijzigen vanaf de instellingenpagina in uw McAfee-account, volgt u de stappen als volgt;


• Je moet allereerst naar het tandwielpictogram voor instellingen gaan dat in het onderste menu staat.

• Ga daarna verder met het wijzigen van het abonnement dat bovenaan de pagina wordt vermeld.

• Ga naar uitloggen en noteer vervolgens het geregistreerde e-mailadres en het wachtwoord.

• U moet vervolgens kiezen voor aanmelden en ten slotte het abonnement kiezen dat u wilt gebruiken, en ten slotte doorgaan naar de optie Doorgaan.


Nadat u de bovenstaande stappen heeft gevolgd, kunt u dus van abonnement wisselen via de instellingenpagina in uw McAfee-account. Als u meer hulp nodig heeft met betrekking tot uw betreffende account, moet u onmiddellijk de experts bereiken op het mcafee bellen nummer voor snelle hulp en oplossingen met betrekking tot de abonnementen. Voor meer details kunt u eenvoudig naar de officiële website gaan en daar vindt u veel nuttige inhoud. Volg ze gewoon één voor één zonder over te slaan, en handmatig kunt u de oplossingen krijgen.


Anders kunt u met de levende persoon praten of hem een e-mail sturen, en vergeet niet foto's van de problemen toe te voegen om van al dergelijke problemen af te komen. Nu, zonder hier en daar te moeten ronddwalen, kunt u meteen de goed opgeleide en vertrouwde experts bereiken voor snelle hulp met betrekking tot uw account!

Comments

Popular posts from this blog

Hoe het probleem met Mcafee op te lossen dat niet werkt op Windows 10?

Hoe te repareren Mcafee diepe scan werkt niet fout?